Pojdi na glavno vsebino

Državno prvenstvo v športnem plezanju
27. - 28. nov. 2021

Balvani končani tudi za starejše deklice in dečke, prav tako kvalifikacije za člane

3. december 2016

Pol čez poldne se je začelo tekmovanje na balvanu za starejše deklice in dečke.

Najboljša je bila Janja Oblak (PK Škofja Loka), druga Lučka Rakovec (ŠD Proteus), na tretjo stopničko pa je stopila Petra Glušič (AK Ravne). Med starejšimi dečki pa je šlo najbolje Aljažu Resniku (PK Kamnik), za njim se je uvrstil Luka Potočar (ŠPO Radovljica), tretje mesto pa je zasedel Žiga Zajc (PS Ascendo).

V skupni razvrstitvi je prav tako slavil Aljaž Resnik (PK Kamnik), drugo mesto je pripadlo danes tretjeuvrščenemu Žigi Zajcu (PS Ascendo), tretje pa Luki Potočarju (ŠPO Radovljica). Tudi med starejšimi deklicami se je vrstni red glede na današnjo tekmo malce premešal. Prva v skupnem seštevku je bila Lučka Rakovec (ŠD Proteus), točke za drugo mesto je zbrala Janja Oblak (PK Škofja Loka), za tretje pa Petra Glušič (AK Ravne). 

Zvečer bomo na veliki steni navijali za deset finalistov in osem finalistk. Med njimi so Domen Škofic, Urban Primožič, Jernej Kruder, Klemen Novak, Milan Preskar, Jure Raztresen, Peter Jereb, Martin Bergant, Anže Peharc in Klemen Kejžar ter Janja Garnbret, Mina Markovič, Tjaša Kalan, Vita Lukan, Mia Krampl, Katja Kadič, Lana Skušek in Veronika Meke.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se