Pojdi na glavno vsebino

Državno prvenstvo v športnem plezanju
27. - 28. nov. 2021

Podarite doživetje

16. november 2016

Darilni paketi Selectbox omogočajo enostavno in izvirno obdarovanje, s katerim ne morete zgrešiti. Podarite darilni paket Selectbox – izbirate lahko kar med 21 različnimi paketi v različnih cenovnih kategrijah – in obdarovanca razveselite z možnostjo svobodne izbire čudovitega doživetja.

V paketih je skupaj zbranih več kot 1500 doživetij, ki so tematsko razporejena: odločite se lahko za kulinarična razvajanja, spa, nego telesa, počitniški oddih ali športne in adrenalinske dogodivščine. Vse to na območju celotne Slovenije, pa tudi v nekaterih turistično bolj zanimivih predelih Hrvaške in Srbije.

V paketih lahko najdete primerna doživetja za vsakogar, ne glede na to, ali iščete poslovno ali osebno darilo. Nekateri paketi so primerni tudi za dve osebi.

Torej,

  1. Izberete paket in ga podarite.
  2. Prejemnik paketa v knjižici ali na spletu izbere svoje doživetje oz. določenega ponudnika, pri katerem bo izkoristil darilni paket. Ob koriščenju mora prejemnik predložiti priloženi darilni bon.

Darilne pakete Selectbox lahko najdete na več prodajnih mestih po celi Sloveniji ali jih naročite prek spleta na spletni strani SelectBox, na e-naslovu pomoc@selectbox.si ali pa pokličete na telefonsko številko 031 200 000 vsak delavnik od 9 h do 17 h.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se