Pojdi na glavno vsebino

Državno prvenstvo v športnem plezanju
27. - 28. nov. 2021

Janja in Domen najuspešnejša tudi na PDK

3. december 2016

Sočasno so danes tekmovali mlajši dečki in deklice na balvanu ter člani in članice na visoki steni.

V kategoriji mlajših deklic se je najbolje odrezala Ema Seliškar (AK Slovenska Bistrica), druga je bila Dominika Kodra (PK Kamnik), tretja pa Letija Fajfar (AO Kranj). Med mlajšimi dečki je največ balvanskih orehov strl Anej Batagelj (DRPK), za njim se je uvrstil Grega Verbuč (ŠPS PD Mozirje), tretji pa je bil Jakob Drevenšek (Šaleški AO).

V letošnjem letu si je največ točk priplezal Anej Batagelj (DRPK), drugi je bil Bine Meke (PS DPČ Šmartno) in tretji Grega Verbuč (ŠPS PD Mozirje). Dominika Kodra (PK Kamnik) je bila najboljša v letošnjem skupnem seštevku, na drugem mestu pa sta ji sledili Letija Fajfar (AO Kranj) in Ema Seliškar (AK Slovenska Bistrica). 

Zasoljeni smeri sta dali članom in članicam kar vetra. Med članicami je šlo najbolje Janji Garnbret (Šaleški AO), drugo mesto je zasedla Mina Markovič (ŠPK Plus), tretje pa Tjaša Kalan (AO Kranj). Tik pod vrh članske smeri je priplezal Domen Škofic (ŠPO Radovljica), malce nižje je tekmovanje zaključil Jernej Kruder (ŠPO Celje), na tretje mesto pa se je uvrstil Urban Primožič (PK Škofja Loka).

 V skupni razvrstitvi je slavil Domen Škofic (ŠPO Radovljica), drugo mesto si je priplezal Urban Primožič (PK Škofja Loka) in tretje Martin Bergant (PK Škofja Loka). Med članicami je letos največ točk zbrala Janja Garnbret (Šaleški AO), na drugo stopničko je stopila Mina Markovič (ŠPK Plus), tretjo stopničko pa si je prislužila Tjaša Kalan (AO Kranj).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se