Pojdi na glavno vsebino

Državno prvenstvo v športnem plezanju
27. - 28. nov. 2021

Prvi dan uspešno za nami

2. december 2016

Med cicibankami je bila najuspešnejša Rosa Rekar (ŠPO Jesenice), ki je dosegla oba vrhova, drugo mesto je z osvojenim enim vrhom zasedla Ema Kordež (AK Ravne), tretje pa Sara Čopar (PK Laško). Pri cicibanih smo doživeli neverjeten super finale, v katerem so se pomerili kar štirje plezalci, ki so torej vsi dosegli oba vrhova. Na koncu si je prvo mesto priplezal Jaka Jaki (DRPK), drugo Tim Korošec (PK Škofja Loka) in tretje Luka Jerman (PK Kamnik).

V skupni razvrstitvi je bila letos pri cicibankah najboljša Eva Hren (ŠPO APD Kozjak Maribor), druga je bila Rosa Rekar (ŠPO Jesenice) in tretja Ninsei Perat (DEŠ). Med cicibani se je skupne zmage veselil Jaka Jaki (DRPK), drugi je bil Tim Korošec (PK Škofja Loka) in tretji Luka Jerman (PK Kamnik). 

Betka Debevec (PK Kamnik) je bila najboljša v kategoriji mlajših deklic, drugo mesto je pripadlo Maji Majcen (ŠPO Celje), tretje pa Letiji Fajfar (AO Kranj). Pri mlajših dečkih se je danes najbolje odrezal Anej Batagelj (DRPK), drugo mesto si je priplezal Bine Meke (PS DPČ Šmartno), tretje pa Žiga Šorli (DEŠ).

V skupni razvrstitvi je bila najboljša današnja zmagovalka Betka Debevec (PK Kamnik), drugo mesto si je prislužila Letiji Fajfar (AO Kranj), tretje pa Maja Majcen (ŠPO Celje). Bine Meke (PS DPČ Šmartno) in Anej Batagelj (DRPK) sta se veselila zmage v skupnem seštevku, tretje mesto pa je pripadlo Gregu Verbuču (ŠPS PD Mozirje).

V nedeljo zvečer bomo pri članih navijali za Urbana Primožiča, Martina Berganta, Anžeta Peharca, Zana Sudarja, Jureta Raztresna in Jerneja Kruderja. Pri članicah pa za Janjo Garnbret, Katjo Kadič, Mino Markovič, Lano Skušek, Tjašo Kalan in Mio Krampl.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se