Pojdi na glavno vsebino

Državno prvenstvo v športnem plezanju
27. - 28. nov. 2021

Srednji dve kategoriji na visoki steni

29. november 2015

Danes je bil med starejšimi dečki najboljši Žiga Zajc (PS Ascendo), drugo mesto si je priplezal Klemen Novak (AO Kranj), tretje pa Luka Potočar (ŠPO Jesenice). Med starejšimi deklicami je najvišje priplezala Vita Lukan (ŠPO Radovljica), druga je bila Lučka Rakovec (ŠD Proteus), tretja pa Mia Krampl (AO Kranj).

Nejc Dvoršek (Šaleški AO) se je na današnji tekmi izkazal kot najmočnejši med kadeti na visoki steni, za njim je na drugem mestu Tine Rozmanič (ŠPO Radovljica), na tretjem pa Zan Sudar (AK Ravne). Med kadetinjami je najvišje priplezala Tjaša Slemenšek (Šaleški AO), druga je bila Lucija Lampe Kastelic (PK Kamnik), tretje mesto pa si je priplezala Sara Lukič (Šaleški AO).

Največ točk je med kadetinjami v skupnem seštevku težavnosti zbrala Janja Garnbret, sledi ji Tjaša Slemenšek, tej pa Sara Lukič, vse tri članice Šaleškega AO. Pri kadetih je bil pri nabiranju točk najuspešnješi Tine Rozmanič (ŠPO Radovljica), drugo mesto pa sta si delila Zan Sudar (AK Ravne) in Nejc Dvoršek (Šaleški AO).

V skupni razvrstitvi je bila na visoki steni med starejšimi deklicami najboljša Vita Lukan (ŠPO Radovljica), druga je bila domačinka Mia Krampl (AO Kranj), tretja pa Lučka Rakovec (ŠD Proteus). Med starejšimi dečki je največ točk zbral Žiga Zajc (PS Ascendo), drugi je bil Nik Golej (PK Laško), tretji pa Klemen Novak (AO Kranj).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se